ÜNALAN GENÇLİK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
ÜNALAN GENÇLİK

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  
Saat
ÜNALAN GENÇLİK

Görünmezlik Bozucu PK2 Edit(Anti İnvisible-Anti Stealth)

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin

Görünmezlik Bozucu PK2 Edit(Anti İnvisible-Anti Stealth) Empty
MesajKonu: Görünmezlik Bozucu PK2 Edit(Anti İnvisible-Anti Stealth)   Görünmezlik Bozucu PK2 Edit(Anti İnvisible-Anti Stealth) EmptySalı Ara. 09, 2008 12:08 am

Arkadaşlar GAMEMASTERS farkıyla bir program daha yayınlıyorum Programın Anlatımı Tamamen Bana Aittir !! Kıymetini bilin Adminin
Övünmek bi yana kısaca özetliyim dimi şu programı Arkadaşlar bu programı anlattığım gibi kurun.Kurduktan sonra oyuna girdiğinizde adam isterse hayatının farmını yapmış invisibleyi max yapmış olsun.Siz onu net bir şekilde görüceksiniz.Bunun yanında adam kendini görünmez sanıcak ve aynı zamanda görünmezlik skiline bastığı için yürüme hızı önemli ölçüde yavaşlıycak.Size kalan bu defans denilen şeyden mahrum insanların kafasına bişey indirip eğlenmek Bu yaptığımız görünmezlik bozmanın herangibir süresi yoktur silkroad silinene kadar durmadan görünmezleri görürsünüz.Belli bi alan sınırı yoktur görünmez olmayanları ne kadar uzak mesafeye kadar görüyorsanız görünmezleride o akdar uzak mesafeye kadar görürsünüz.
Not:Anlatırken hep program dedim ama bu bi program falan değil.Sadece PK2 dosyasında bi düzenleme. Muhtemelen sorucağınız bi soruyuda cevaplıyım.Bu dosya Legend 3 yani yeni gelen patch la çalışabilir Son olarak kurulumu silkroadda değiken yapın.Kurulum sırasında silkroadda olursanız program çalışmaz! Her ihtimale karşı mediapk2 dosyanızın bir yedeğini almayıda unutmayın.
Gerekli Dosya: http://rapidshare.com/files/120432893/Silkroad_Turk_Anti___304_nvisible.rar.html

ANLATIM

Programımızı indirioz indirdikten sonra klasörün icindeki PK2 EDiTOR e Tıklıoruz !! Tıkladıktan sonra FiLE - OPEN a Tıklıoruz !! OPEN dedikten sonra C: / SiLKROAD klasörüne gelioruz ve MEDiA.PK2 dosyasına tıklayıp aç dioruz !! Bu işlemi yaptıktan sonra programımızdan SELECT FOLDER a tıklıoruz !! daha sonra sırasıyla ANTi iNViSiBLE - MEDiA - SERVER_DEP - SiLKROAD - TEXTDATA ya gelip aç dioruz !! ANTi iNViSiBLE indirdigimiz programdır yanlış anlaşılma olmasın .. Bunuda yaptıktan sonra SELECT FOLDER ın Yanındaki IMPORT a tıklıoruz .. Tıkladıktan sonra STATUS LOG Yzan yere Yazılar gelirse oldu demektir

Arkadaslar yapamadıysanız eger nerede tıkandıgınızı söyleyin ona göre yardım edeyim !! eger olmazsa bos vaktimde resimli anlatımı sizlere sunacagım selametle !!
https://unalangenclik.yetkin-forum.com

Görünmezlik Bozucu PK2 Edit(Anti İnvisible-Anti Stealth)
1 sayfadaki 1 sayfası